Pressemeddelelse

RB Tegnestue udvider med 14.000 kvadratmeter produktion i nyt samarbejde!

I forbindelse med et nyt unikt samarbejde mellem RB Tegnestue og nordens største trykkeri-koncern Scandinavian Print Group, får RB Tegnestue adgang til et storproduktions trykkeri samt en fix og færdig webshop med konkurrencedygtige priser, der matcher eller slår de billigste.

RB Tegnestue har netop indgået nyt samarbejde med Scandinavian Print Group, der er Nordens største trykkerikoncern og som bl.a. ejer Lasertryk.dk. Samarbejdet betyder, at RB Tegnestue får adgang til 14.000 kvadratmeter storproduktions trykkeri og en helt ny webshop.

Samarbejdet betyder, at RB Tegnestue selv kan beslutte, om man vil udføre trykningen af en online bestilling selv eller lade opgaven trykke i det centrale stortrykkeri. Fordelen for RB Tegnestue kunder er, at de på de mest hyppige trykopgaver som f.eks. visitkort og brevpapir får adgang til faste lave priser og online bestilling.

René Bindslev, der driver RB Tegnestue i Kastrup, har fået godt gang i webshoppen http://www.tryksager.rb-tegnestue.com/, hvor kunderne kan bestille direkte eller alternativt via RB Tegnestue som hidtil.

– Det er en kæmpe fordel for os. Vi kan servicere vores kunder med tryksager som hidtil samtidig med, at vi kan fokusere på vores kernekompetencer, siger René Bindslev, og han fortsætter:

– Det var naturligvis ikke uden mange overvejelser, at vi nu også tilbyder kunderne muligheden for online bestilling, men systemet virker helt upåklageligt. Det er en meget professionel løsning, som giver vores kunder adgang til gode tryksager til helt skarpe priser.

I dag foretrækker mange kunder online bestilling af standard tryksager, der ikke kræver særlig rådgivning, når de lige har tid til det. Hvis det er mere specielle tryksager derimod, vil mange kunder gerne tale med en professionel fagperson, som de kender.

 

For yderligere information kontakt venligst:

René Bindslev
RB Tegnestue, Kastrup
Mail: rene.bindslev@jubii.dk
Telefon: 51 48 97 12